Nuori Suunta -uutiskirje

Varma kevään merkki on seurojen suunnistuskoulujen käynnistyminen. Uusimmasta Nuori Suunta -uutiskirjeestä löytyy vinkkejä suunnistuskoulujen järjestämiseen.

Kirjeessä kannustetaan seuroja järjestämään Unelmien liikuntapäivänä 10.5. paljon erilaisia suunnistustapahtumia sekä pohtimaan mitkä olisivat seuran mahdollisuudet olla mukana syksyllä alkavissa koulujen liikuntakerhoissa.

Nuori Suunta -uutiskirje 5/6.4.2016

Suomen Suunnistusliiton nuorisotoiminta lähettää seurojen nuorisovastaaville, ohjaajille ja muille nuorisotoiminnan toimijoille suunnatun Nuori Suunta -uutiskirjeen ajankohtaisista nuorisotoiminnan asioista 5 – 7 kertaa vuodessa.

Nuorisotoiminnan info -sivuilla voit tilata uutiskirjeen omaan sähköpostiisi ja lukea aiempia uutiskirjeitä.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail