Nuori Suunta -uutiskirjeestä vinkit Hippo-suunnistuskoulun järjestämiseen

Uusimmasta Nuori Suunta -uutiskirjeestä löydät vinkit ensimmäisiin toimiin Hippo-suunnistuskoulun toteuttamiseksi omalla paikkakunnalla. Uutiskirjeestä löytyy myös linkki ajankohtaiseen suunnistuskoulun järjestämisohjeeseen. Koulutuksiin osallistuminen tuo osaamista seuraan. Keväällä on tarjolla runsaasti koulutuksia – osallistu koulutuksiin ja markkinoi niitä seurassasi.

Nuori Suunta -uutiskirje 3/17.2.2016

Suomen Suunnistusliiton nuorisotoiminta lähettää seurojen nuorisovastaaville, ohjaajille ja muille nuorisotoiminnan toimijoille suunnatun Nuori Suunta -uutiskirjeen ajankohtaisista nuorisotoiminnan asioista 5 – 7 kertaa vuodessa.

Nuorisotoiminnan info -sivuilla voit tilata uutiskirjeen omaan sähköpostiisi ja lukea aiempia uutiskirjeitä.