Kaikki suomalaiset finaaliin Tempon karsinnasta

Suomalaisista parhaiten karsinnan selvitti Antti Rusanen sijoittuen kolmanneksi. Jari Turto oli sijalla 23., Lauri Mäkinen 31. ja viimeisenä karsinnasta finaaliin selvisi Marko Määttälä, ollen 36. Karsinnan tulokset eivät vaikuta lopputuloksiin, joten kaikilla on edelleen mahdollisuus maailmanmestaruuteen saakka.

Huominen loppukilpailu käydään Zagrebin lähellä sijaitsevalla golfkentällä. Samalla aluella kilpaillaan myös lauantaina normaalimatkan toinen ja ratkaiseva osakilpailu.

Tulokset ja kisakartat löytyvät järjestäjän kisasivuilta.

Kuvassa Marko Määttälä ratkomassa tehtäviä viimeisellä asemalla, jota yleisö pystyi mukavasti seuraamaan. Rastiliput sijaitsivat yli sadan metrin päässä joen toisella puolella. Tekninen valvoja Lauri Kontkanen näyttää vastauksen menneen oikein.

Marko Määttälä

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail