Ruotsi nousi maaottelun voittoon

Ruotsi nousi tarkkuussuunnistuksen pohjoismaisen maaottelun voittoon. Ruotsin Bohuslänissä kisatun kaksipäiväisen maaottelun toinen kisapäivä sujui kotijoukkueilta mainiosti, ja sinikeltaiset valloittivat joukkuekisan kaksi kärkisijaa. Ensimmäisen kisapäivän jälkeen johtanut Suomen ykkösjoukkue oli kisan kolmas. Eroa kärkeen kertyi kolme pistettä eli Suomi oli toisena kisapäivänä kuusi pistettä Ruotsin voittajajoukkuetta heikompi.

Ruotsin kakkosjoukkue vei voiton yhden pisteen erolla ennen maan ykkösjoukkuetta. Suomen ykkösjoukkue hävisi hopeasijan kahden pisteen erolla. Norja oli neljäs, Itävallan ja Unkarin yhdistelmäjoukkue viides ja Suomen kakkosjoukkue kuudes.

Kilpailijoista kovimmat pisteet keräsi Ruotsin Marit Wiksell, jonka kahden päivän saalis oli pisteen verran parempi kuin Suomen Antti Rusasella.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail