Portin ja Kinni Huippuliigan osakilpailuvoittoon

Saila Kinni
Saila Kinni

Huippuliigan ensimmäinen osakilpailu käytiin Helatorstaina Sammatissa Prisma-rastien yhteydessä.

Miehissä kilpailu meni sekuntipeliksi, jossa pidemmän korren vei Halden SK:ta tällä kaudella edustava Fredric Portin. Sekunnin voittajalle hävinneenä maaliin tuli Kooveen Jani Lakanen. Kolmanneksi rankassa maastossa juostussa kilpailussa tuli Vehkalahden Veikkoja edustava Tero Föhr.

– Juoksu on vihdoin alkanut tuntua paremmalta. Tarkkana sai olla. Yllättävän raskasta oli: paljon vihreitä notkoja ja märkiä soita. Kiva oli voittaa, polvivaivoista toipunut Portin analysoi maalissa.

Naisissa Kinni kovin

Huippuliigan ensimmäisen osakilpailun voiton otti naisissa nimiinsä Tampereen Pyrinnön Saila Kinni. Tamperelainen oli tyytyväinen voittoonsa, joka heltisi puolen minuutin erolla Angelniemen Ankkurin kanadalaisvahvistukseen Emily Kempiin. Kolmanneksi taisteli äitiyslomilta kovaa paluuta huipulle tehnyt Jämsän Retki-Veikkojen Merja Rantanen.

– Alku lähti hyvin, mutta sitten tuli pitkiä reitinvalintavälejä, joista en ole niin varma. Pitkällä matkalla pitää vain mennä eteenpäin ja toivoin kyllä, että tällainen suoritus riittää, Kinni analysoi maalissa.

Täydelliset tulokset ja lisätietoa kilpailuista.

Huippuliigan ensimmäinen osakilpailu, Sammatti

Miehet

1) Fredric Portin Halden SK 1.17.57, 2) Jani Lakanen Koovee 1.17.58, 3) Tero Föhr Vehkalanden Veikot 1.18.53,  4) Frederic Tranchand Paimion Rasti 1.19.06, 5) Pavel Kubat Vaajakosken Terä 1.19.08, 6) Jarkko Huovila Halden SK 1.20.10

Naiset

1) Saila Kinni Tampereen Pyrintö 1.10.32, 2) Emily Kemp Angelniemen Ankkuri 1.10.59, 3) Merja Rantanen Jämsän Retki-Veikot 1.11.34, 4) Sofia Haajanen SK Pohjantähti 1.12.10, 5) Sari Anttonen Keuruun Kisailijat 1.12.48, 6) Venla Niemi Tampereen Pyrintö 1.13.26

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail