Ensimmäiset urheilijat nimetty maailmancupin finaaliin

Valmennusjohto on nimennyt ensimmäiset kuusi urheilijaa suunnistuksen maailmancupin finaaliin Sveitsiin. Miehissä joukkueeseen on valittu Mårten Boström, Pasi Ikonen ja Mikko Sirén. Naisissa joukkueeseen nimettiin Sari Anttonen, Saila Kinni ja Venla Niemi.

Maailmancupin finaali käydään 3.-5.10. Liestalissa Baselin lähellä. Kilpailumatkoina ovat keskimatka ja sprintti. Lisäksi perjantaina 3.10. juostaan sprinttiviesti, joka ei vielä ole virallinen osa maailmancupia. Suomalaisista maailmancupissa parhaiten on sijoittunut miehissä 9:nä oleva Pasi Ikonen ja naisissa sijalla 13 oleva Venla Niemi.

Maailmancupin finaalin näyttökilpailuksi on nimetty Jyväskylän Muuratsalossa 6.-7.9. käytävä SM-pitkä matka, jossa urheilijoilla on siis mahdollisuus antaa viimeisiä näyttöjä maailmancupiin. Maailmancupin finaalijoukkuetta täydennetään vielä katsastuskilpailun jälkeen.

Lisätietoa Sveitin maailmancupin finaalista

Maailmancupin sijoitukset löytyvät Kansainvälisen suunnistusliiton sivuilta.

Suomen joukkue suunnistuksen maailmancupin finaali, Sveitsi 3.-5.10.

Miehet: Mårten Boström IFK Lidingö, Pasi Ikonen Vaajakosken Terä, Mikko Sirén Angelniemen Ankkuri.

Naiset: Sari Anttonen Keuruun Kisailijat, Saila Kinni Tampereen Pyrintö, Venla Niemi Tampereen Pyrintö.