KR jälleen 10-milan voittoon

Kalevan Rasti voitti ruotsalaisen suurviestin 10-milan toistamiseen peräkkäin. Kalevan Rastin kymmenikkö oli Ruotsin Eksjössä käydyssä viestissä ykkönen lähes kahden minuutin erolla ennen IFK Lidingöä. Joensuulaisten voiton rakensivat Kiril Nikolov, Juuso Metsälä, Jere Pajunen, Hannu Airila, Aaro Asikainen, Philippe Adamski, Adam Chromy, Thierry Gueorgiou, Fabian Hertner ja Jan Prochazka.

Kalevan Rasti oli viestin voittotaistelussa mukana koko yön ajan. Heikoimmillaan vaihtosijoitus oli kakkososuuden jälkeen (15.), mutta ero kärkeen pysyi tuolloinkin maltillisena, parissa minuutissa.
Kalevan Rastin voitto ratkesi vasta ankkuriosuudella, kun Jan Prochazka karisti kannoiltaan Lidingön ankkurin Mårten Boströmin – ankkuriosuudelle kaksikko lähti sekunnin erolla. Lidingö oli lopulta viestin toinen. Kolmas oli jo selvästi kärkikaksikosta jäänyt Södertälje-Nykvarn OF.

Suomalaisjoukkueista kymppikärkeen mahtuivat Vaajakosken Terä (5.) ja Hiidenkiertäjät (7.).

10-mila, Eksjö Ruotsi
1) Kalevan Rasti 11.11.13 (Kiril Nikolov, Juuso Metsälä, Jere Pajunen, Hannu Airila, Aaro Asikainen, Philippe Adamski, Adam Chromy, Thierry Gueorgiou, Fabian Hertner, Jan Prochazka), 2) IFK Lidingö 11.14.04, 3) Södertälje-Nykvarn OF 11.19.24, 5) Vaajakosken Terä 12.23.53 (Toni Saari, Petteri Huikko, Petri Saari, Håvard Lucasen, Jani Lakanen, Juha Sorvisto, Timo Joensuu, Pasi Ikonen, Tue Lassen, Jonne Lakanen), 7) Hiidenkiertäjät 11.25.29 (Olli-Pekka Koistinen, Matti Kivelä, Mikko Patana, Andreas Hall, Oskari Liukkonen, Timo Sild, Perttu Sorsa, Lauri Sild, Valentin Novikov, Leonid Novikov).