Kauppi jää pois mc-avauksesta

Minna Kauppi jää pois suunnistuksen maailmancupin avauskierrokselta Turkista. Turkin Antalyassa kilpaillaan lauantaina maailmancup-kauden avauskisa, keskimatka ja sunnuntaina sprinttiviesti, joka kuuluu kisamuodon epäviralliseen maailmancupiin.

Kaupin tilalle Turkkiin lähtee Marjo Liikanen, jolle maailmancupkisa on ensimmäinen laatuaan. Kaupin poisjäännin taustalla ovat jalkavaivat, joille Kauppi haluaa antaa aikaa parantua.

Suomen muu joukkue Turkissa ensimmäistä kertaa kilpailtavassa maailmancupissa on:

Miehet: Aaro Asikainen Kalevan Rasti, Mårten Boström IFK Lidingö, Tero Föhr Vehkalahden Veikot, Pasi Ikonen Vaajakosken Terä, Jani Lakanen Vaajakosken Terä, Jonne Lakanen Vaajakosken Terä, Fredric Portin Paimion Rasti, Otto Simosas OK Orient, Mikko Sirén Angelniemen Ankkuri.

Naiset: Sari Anttonen Keuruun Kisailijat, Anni-Maija Fincke Tampereen Pyrintö, Sofia Haajanen SK Pohjantähti, Saila Kinni Tampereen Pyrintö, Marjo Liikanen Rajamäen Rykmentti, Venla Niemi Tampereen Pyrintö, Marika Teini SK Pohjantähti, Tuulia Viberg MS Parma.

Järjestäjien kisasivut

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail