Laurila ja Hara mestareiksi

Jussi Laurila ja Marika Hara olivat nopeimmat pyöräsuunnistuksen pitkän matkan SM-kisassa Hyvinkäällä. Laurila oli 32,8 kilometrin radalla 1.25 nopeampi kuin hopealle ajanut Samuli Saarela. Saarela ajoi kaksi minuuttia edellään lähteneen Laurilan jo alkumatkan rasteilla kiinni, mutta Laurila pääsi kuittaamaan ja ajoi mestariksi. Pronssia otti Juho Saarinen, jonka ero kärkeen oli hieman yli kaksi minuuttia.

Naisten mestariksi ajoi Marika Hara. Hän oli tiukassa kisassa 47 sekuntia nopeampi kuin Susanna Laurila. Kolmanneksi sijoittui Ingrid Stengård, joka hävisi hopeamitalin 19,3 kilometrin kisassa yhdeksällä sekunnilla.

SM-kisa ajettiin Hyvinkäällä Erkylän kankailla. SM-viikonloppu jatkuu sunnuntaina SM-sprintillä.

Linkki kisan tuloksiin.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail