Kalevan Rasti ykkönen 10-milassa

Joensuulainen Kalevan Rasti otti hienon voiton Ruotsin 10-mila-viestistä. Kalevan Rastin ranskalainen Thierry Gueorgiou ratkaisi 10-osuuksisen viestin voiton ankkuriosuudella. Toiseksi tuli norjalaisjoukkue Halden SK, johon eroa maalissa oli lopulta lähes kolme minuuttia. Gueorgiou nöyryytti Halden SK:n ankkuri Olav Lundanesia, sillä ranskalainen pääsi ankkuriosuudelle kolme minuuttia norjalaisankkurin jälkeen.

Kalevan Rastin joukkueessa juoksivat Kiril Nikolov, Antti Nurmonen, Simo-Pekka Fincke, Jere Pajunen, Jarkko Huovila, Hannu Airila, Fabian Hertner, Philippe Adamski, Jan Prochazka ja Thierry Gueorgiou. Kalevan Rasti oli avausosuutta lukuunottamatta kiinni viestin kärkitaistossa.

Bulgarialainen Nikolov tuli avausosuudelta vaihtoon sijalla 39 lähes viisi minuuttia kärjen jälkeen. Antti Nurmonen nosti joukkueensa kärkikuusikkoon toisella osuudella ja Jarkko Huovila vitososuudella kärkikolmikkoon.

Toiseksi parhaana suomalaisjoukkueena Hiidenkiertäjät sijoittui viidenneksi.

Edellisen kerran Kalevan Rasti voitti 10-milassa kaksi vuotta sitten.
10-milan tulospalvelusivu