YIT suunnistuksen MM-kilpailuiden kumppaniksi

Kiinteistö- ja rakennusalan palveluyritys YIT ja suunnistuksen MM-kilpailut 2013 ovat sopineet yhteistyökumppanuudesta. YIT tarjoaa palveluja kaikilla rakentamisen ja kiinteistötekniikan osa-alueilla ja elinkaaren eri vaiheissa. Suunnistuksen MM-kisat järjestetään Vuokatissa 6.-14. heinäkuuta 2013.

”YIT on jo upeiden Chalets-loma-asuntojen kautta näkyvästi läsnä MM-kisakylässä Vuokatin Urheiluopistolla. Yhteistyösopimuksemme vahvistaa roolia entisestään. Olemme iloisia, että jälleen yhden alan merkittävä toimija on mukana tekemässä kanssamme kaikkien aikojen MM-kisoja”, pääsihteeri Mika Tuononen sanoo.

YIT rakentaa, kehittää ja ylläpitää hyvää elinympäristöä ihmiselle 14 maassa Pohjoismaissa, Keski-Euroopassa, Venäjällä ja Baltian maissa.
”Loma-asuntoasiakkaamme ovat aktiivisia ihmisiä ja suunnistus on hieno laji, joka sopii hienosti yhteen YIT:n arvomaailman kanssa. Odotamme tekevämme YIT:tä tunnetuksi paitsi kotimaisen, myös kansainvälisen kisavierasjoukon keskuudessa”, kertoo YIT:n Loma-asumisen yksikönjohtaja Marko Oinas.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail