Juhlavuoden saappaat suunniteltiin suunnistajille

Nokian Jalkineet on suunnitellut uuden Juhlavuoden kumisaapasmallin nimenomaan suunnistajia ajatellen.

– Suunnistajat ovat suuri kohderyhmä, sillä suurin osa suunnistajista liikkuu metsässä sienestämässä, marjastamassa ja muutenkin ulkoillen. Sinne saappaat ovat mainiot jalkineet. kertoi Berner oy:n myyntipäällikkö Tim Kankfelt. Berner oy juhlii tänä vuonna 130-vuotista taivaltaan ja Nokian jalkineet 115 toimintavuotta. Berner oy osti Nokian jalkineet vuonna 2005.

– Suunnistus on maanlaajuinen harrastus mikä sopii meille hyvin. Se ei keskity vain Kehä III:n sisäpuolelle vaan myös muualle maahan, Kankfelt vielä perustelee, miksi uusi malli tuodaan juuri suunnistajien keskuuteen.

Viime vuosina kumisaappaat ovat ilmestyneet kaupunkilaisten jalkoihin. Enää käytännöllisiä saappaita ei pidetä vain mökkijalkineina, vaan ne voivat olla myös osa trendikästä pukeutumista. Uusien saappainen suunnittelussa onkin kiinnitetty huomiota myös tähän, sillä ne soveltuvat ulkoasun puolesta niin metsään kuin kaupunkiin.

Saappaat tulevat myyntiin kevään aikana Suunnistajan Kaupassa. Kesällä uutukaista mallia voi ostaa Jukolan viestistä sekä tietysti Vuokatin MM-kisoista. Myös naisten maajoukkuesuunnistajat voi nähdä astelemassa uusissa Nokian saappaissa, silloin kun jalassa ei ole nastareita.

Suomessa myydään vuosittain noin miljoona paria saappaita. Nokian Jalkineiden osuus potista on 400 000 paria

.Saappaat