Juho Saarinen ajoi tuplakultaa

Mäntsälän Urheilijoiden Juho Saarisella oli menestyksekäs SM-viikonloppu, sillä hän voitti Joutsassa lauantaina pyöräsuunnistuksen sprintin ja sunnuntaina pitkän matkan SM-kultaa. Saarinen voitti lauantaina konkari Mika Tervalan sprintissä 39 sekunnilla. Samuel Pökälä oli kolmas ja Samuli Saarela neljäs.

Naisten sprinttimestaruuteen ajoi Kooveen Marika Hara, joka kukisti Ingrid Stengårdin runsaalla minuutilla. Susanna Laurila otti pronssin yli kolme minuuttia kärjelle jääneenä.

Sunnuntain pitkällä matkalla Saarisen vauhti oli 48 sekuntia kovempaa kuin hopeamies Samuli Saarelalla. Pekka Niemi ajoi pronssille hieman yli minuutin Saarista hitaampana. Naisten kisan ykkönen oli Susanna Laurila. Hara otti hopeaa yli neljä ja puoli minuuttia Laurilalle jääneenä. Ingrid Stengård ajoi SM-pronssin.
Järjestäjien tulossivu.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail