Pyrintö kolmas naisten Tiomilassa

Ounasvaaran Hiihtoseura otti voiton nuorten Tiomila-viestissä lauantaina. Tampereen Pyrinnön naiset olivat naisten viestissä kolmansia.

Pyrintö nousi kisan kärkitaistoon Anni-Maija Fincken toisella osuudella. Fincke nosti tamperelaiset vaisun avausosuuden jälkeen kuudenneksi. Kolmannella osuudella Heidi Haapasalo kavensi eron kärkeen 14 sekuntiin. Halden SK:n Mari Fasting karkasi toiseksi viimeisellä osuudella, mutta Pyrinnön Saila Kinni vaihtoi toisena. Venla Niemi pääsi ankkuriosuudelle 1.45 Haldenin Anne M. Hausken Nordbergin jälkeen.

Äitiyslomalta paluun tehnyt Hausken Nordberg lisäsi eroa, ja Niemi joutui päästämään myös OK Tisarenin Simone Nigglin edelleen. Niemi toi Pyrinnön maaliin kolmantena hieman yli neljä minuuttia Haldenin jälkeen. Suomalaisseuroista Paimion Rasti (9.) mahtui vielä kärkikymmenikköön.

Tiomila, Ruotsi
Naisten viestin tulokset
1) Halden SK, NOR (Vendela Klechova, Bodil Holmström, Ida Marie Naess Björgul, Mari Fasting, Anne Margrethe Hausken Nordberg), 229.04, 2) OK Tisaren SWE (Julia Lauri, Helena Andersson, Bettina Aebi, Lilian Forsgren, Simone Niggli), +2,48, 3) Tampereen Pyrintö +4,11 (Riina Kuuselo, Anni-Maija Fincke, Heidi Haapasalo, Saila Kinni, Venla Niemi).

Nuorten viesti:
1) Ounasvaaran Hiihtoseura 2.01.24 (Mikko Rahkola, Ella-Noora Rahkola, Anna Haataja, Olli Ojanaho), 9) MS Parma 2.15.03