Kalevan Rasti kolmas Tiomilassa

Joensuulainen Kalevan Rasti oli kolmas sunnuntaiaamuna Ruotsissa päättyneessä Tiomila-viestissä. Kalevan Rasti oli 10-osuuksisessa viestissä noin viisi minuuttia hitaampi kuin kisan voittanut norjalainen Halden SK. Suomalaisten edelle ehti vielä toinen norjalaisjoukkue Kristiansand OK, jonka riveissä suomalainen Mats Dahlen suunnisti viidennen osuuden.

Kalevan Rasti oli kärkikymmenikössä koko viestin ajan. Heikoimmillaan joensuulaisten sijoitus oli kolmannen osuuden jälkeen yhdeksäs.Kärkitaisteluun Kalevan Rasti nousi lopullisesti kuudennella osuudella, mutta ero kärkeen oli kasvanut useaan minuuttiin. Kärkikymmenikköön ei yltänyt muista suomalaisseuroja, sillä Delta oli sijalla 11.

Tiomilan tulokset: 1) Halden SK 10.50.01, 2) Kristiansand OK 10.53.31, 3) Kalevan Rasti 10.55.04 (Kiril Nikolov, Simo-Pekka Fincke, Hannu Airila, Jere Pajunen, Antti Nurmonen, Jarkko Huovila, Jan Prochazka, Philippe Adamski, Fabian Hertner, Thierry Gueorgiou)