EM-kisat veikattavissa

Suunnistuksen EM-kisojen kaikki finaalit ovat Veikkauksen pelikohteina. Henkilökohtaisten kisojen pelimuotona on Superkaksari, missä veikataan kahta parasta oikeassa järjestyksessä. Viestissä taas pelataan Supertriplaa, missä pitää tietää kolme ensimmäistä oikeassa järjestyksessä. Peliaikaa on kisapäivän aamusta lähtien ja pelit päättyvät viisi minuuttia ennen kilpailun alkua.

Superkaksarin minimipanos on yksi euro ja Supertriplan 20 senttiä. Voittomahdollisuuksia voi parantaa pelaamalla järjestelmän, eli valitsemalla useampia vaihtoehtoja riviinsä. Pelaaminen onnistuu Veikkauksen myyntipaikoissa ja osoitteessa https://www.veikkaus.fi/fi/voittajaveto.

Ja vaikka peli osuisikaan, voittajia ovat kaikki suomalaiset! Vuonna 2011 opetus- ja kulttuuriministeriö jakoi veikkausvoittovaroja jälleen uuden ennätysmäärän 515,8 milj. euroa eli keskimäärin lähes 10 miljoonaa euroa viikossa. Tuo summa jaettiin liikunnan, tieteen, kulttuurin ja nuorisotyön kesken. Myös suunnistus saa osansa Veikkauksen tuotosta mm. karttarahan muodossa.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail