Rivien välistä

Suunnistaja-lehden nelosnumero on parhaillaan työn alla. Omien juttujen lisäksi lehden runko rakentuu mainoksista, kutsuista sekä vakipalstoista. Viime mainituissa Suunnistaja-lehden avustajilla on keskeinen rooli, mutta kaikki lukijat voivat kantaa kortensa kekoon hyvän lehden tekemisessä. Löytyykö Sinulta intoa osallistua Suunnistaja-lehden tekemiseen kirjoittaen, kuvaten, piirtäen – tai vaikka ideoiden?

Vuoden ensimmäisessä numerossa aloitimme tukun uusia palstoja: Sen sortin sakkia, Pitkää hajontaa, treenivinkkiä jne. Kuten lukijat ovat huomanneet näiden takaa löytyy uusia tekijöitä. Uusien avustajien myötä saamme lehteen myös uusia ideoita ja näkökulmia, siksi Suunnistajaan kirjoittamisesta kiinnostuneet ovat tervetulleita liittymään joukkoomme läpi vuoden. Vastikään olemme etsineet ja saaneet uusia kirjoittajia nuorten Nastari-palstalle. Moni vuosien varrella Nastariin kirjoittanut nuori avustajamme on jo kasvanut suurempiin saappaisiin – kerättyään kokemusta ja taskurahojakin ensin Suunnistaja-lehden palstoilta.

Jos et ehdi tai halua kirjoittaa joka numeroon, otamme vastaan myös yksittäisiä juttuja ja toki myös ideoita. Seuroissa ja suunnistusympyröissä on paljon mielenkiintoisia persoonia, jotka ovat henkilöjuttunsa ansainneet. Tapahtumistakin löytyy jutun juurta. Heitä ideaa toimitukseen, niin sovitaan, miten edetään.

Niin, ja Oivalluksia&onnistumisia-palsta on niitä pieniä ja isoja sattumuksia, oivalluksia, niksejä, erikoisuuksia, pummeja tai muita lajin ihanuuksia varten. Sinne voi lähettää tarinoita, kuvia tai piirroksia suoraan Suunnistaja-lehden sähköpostiosoitteeseen (suunnistaja-lehti (a) suunnistusliitto.fi).

Nyt nelosnumeron pariin: vielä on liikaa tyhjiä sivuja ja paino odottaa sivujaan jo heti pääsiäisen jälkeen!

Pirjo Valjanen
Pirjo Valjanen
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail