Rasti-Pielinen ja Koovee viestin mestarit

Hiihtosuunnistuksen viestin Suomen mestaruudet ratkaistiin sunnuntaina Miehikkälässä. Mestaruudet menivät jälleen tutuille seuroille: miehissä Rasti-Pieliselle ja naisissa Kooveelle. Vuodesta 2008 pääsarjojen SM-kultamitalit on jaettu näiden seurojen urheilijoille.

Miehikkälässä miesten mestaruutta juhlivat Rasti-Pielisen riveissä Markku Siponen sekä Kiiskisen veljekset Pasi ja Petri. Mestaruus tuli noin puolentoista minuutin erolla ennen Pellon Ponnen kolmikkoa Jari Sipilä, Juho-Matti Taivainen ja Olli-Markus Taivainen. SM-pronssin otti nimiinsä SK Vuoksen nuori joukkue Lauri Nenonen, Simo Turunen ja Tuomas Kotro.

Naisten mestaruus heltisi Kooveelle noin minuutin erolla ennen SK Vuoksea. Kooveen kultakolmikossa hiihtivät Johanna Niittymäki, Hanna-Maija Koski ja Marika Hara. SK Vuoksen hopeajoukkueessa kilpailivat Marjut Turunen, Virpi Juutilainen ja Anni Toiviainen. Kouvolan Suunnistajien kolmikko Katja Vanhalakka, Riikka Suomalainen ja Kirsi Kiiskinen jäi hopeasta nelisen minuuttia.

SM-viestin tulokset

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail