Kouvolan Suunnistajat etsii nuorisovalmennuspäällikköä

Kouvolan Suunnistajat ry on 22.11.2010 perustettu kilpasuunnistukseen, suunnistusvalmennukseen ja nuorisotoimintaan keskittyvä yhdistys, jonka tarkoituksena on toimia jäsenseurojen edustusseurana kaikissa Suomen Suunnistusliiton alaisissa lajeissa. Kouvolan Suunnistajien jäsenseuroina ovat Kouvolan Rasti -72 ry, Kuusankosken Urheiluseura ry, Sippurasti ry ja Kouvolan Varuskunnan Urheilijat ry. Seura hakee palvelukseensa puolipäiväistä nuorisovalmennuspäällikköä vastaamaan seuran valmennustoiminnan kehittämisestä.

Nuorisovalmennuspäällikkö vastaa seuran valmennustoiminnan suunnittelusta, kehittämisestä ja toteuttamisesta sekä valmentajien ja ohjaajien koulutuksesta. Lisäksi tehtäviin kuuluu seuran urheilijakehityksen johtaminen yhteistyössä muiden valmentajien kanssa.

Tehtävään valittavalla tulee olla vankka suunnistustausta ja lisäksi mielellään TASO 3-valmentajakoulutus tai muu vastaava liikunta- tai valmennusalan koulutus. Nuorisovalmennuspäällikkö sitoutuu noudattamaan seuran hyväksymiä ja vahvistamia valmennusperiaatteita.

Tehtävien menestyksekäs hoitaminen vaatii positiivista ja aktiivista asennetta, yhteistyö- ja organisointikykyä, vastuuntuntoa ja esiintymistaitoja sekä valmiutta ilta- ja viikonlopputyöskentelyyn. Tehtävä täytetään, mikäli sopiva henkilö löytyy. Työ alkaa tammikuussa 2012 tai sopimuksen mukaan ja on aluksi puolipäiväinen.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään sähköisesti osoitteeseen kouvu (a) hotmail.com 6.1.2012 mennessä. Lisätietoja antaa Jorma Laukkanen, p. 0299417131.