Tarkkuussuunnistuksen arvokisavalinnat 2012

Suomen joukkueeseen tarkkuussuunnistuksen EM-kilpailuihin Faluniin, Ruotsiin, 17. – 20.5.2012 on nimetty yksitoista urheilijaa. Paralympiasarjaan nimettiin Pekka Seppä, SuSe, Kari Pinola, RaN, Matti Mäntyniemi, TY ja Ken Gammelgård, Tranan HIK. Avoimeen sarjaan nimettiin Hannu Niemi, EE, Lauri Kontkanen, SelSi, Antti Rusanen, KeU, Jari Turto, Hiisi, Marko Määttälä, KPV, Martti Inkinen, RR ja Pertti Hartman, RaN. Lisäksi avoimeen sarjaan valittiin varamiehiksi Tatu Saari, SuSe ja Pinja Mäkinen, Koovee. Joukkuetta voidaan harkitusti täydentää paralympiasarjan osalta, mikäli joku EM-kilpailuun edellytettävän taitotason omaava kilpailija saa riittävän ajoissa paralympiakelpoisuuden. Joukkueen johtaja Hannu Niemi.

Suomen joukkueeseen tarkkuussuunnistuksen MM-kisoihin Skotlantiin 6. – 9.6.2012 on nimetty seitsemän urheilijaa. Paralympiasarjaan nimettiin Pekka Seppä, SuSe, Kari Pinola, RaN ja Matti Mäntyniemi, TY. Avoimessa sarjassa kilpailevat Lauri Kontkanen, SelSi, Antti Rusanen, KeU, Marko Määttälä, KPV ja Martti Inkinen, RR. Lisäksi avoimeen sarjaan nimettiin varamiehiksi Hannu Niemi, EE ja Pertti Hartman, RaN, tässä järjestyksessä. Joukkueen johtaja Hannu Niemi.

Joukkue pohjoismaiseen maaotteluun Norjaan syksyllä 2012 valitaan myöhemmin kevään ja kesän 2012 sekä aiemman arvokisamenestyksen perusteella. Joukkeeseen valitaan 5 + 5 urheilijaa.