IRMA-työn loppusuora häämöttää

IRMAn käyttö on sujunut oikein mukavasti tähän saakka kesähelteilläkin, ja useampi tuhat suunnistajaa on käynyt kirjautumassa IRMAan, mikä on hyvä asia. Oma ensimmäinen kirjautuminen ja tutustuminen IRMAan onkin viisasta tehdä syksyllä hyvissä ajoin ennen kuin kilpailuihin ilmoittautuminen aloitetaan IRMAn kautta lokakuun lopulla.

Kesälomienkin aikana IRMAn toteutusta vietiin eteenpäin ja parin viikon kuluttua liiton testiryhmä pääsee kokeilemaan kuinka kilpailuihin ilmoittaudutaan IRMAssa ja kuinka osanottomaksut maksetaan samalla. Myös lisenssimaksut ja seurojen jäsenmaksut hoidetaan jatkossa IRMAssa.

Ilmoittautumiskuvio ja osanottomaksujen maksaminen muuttuvat siis melkoisesti hiihtosuunnistuskauden alkaessa. Olen näkemäni perusteella luottavainen siihen, että muutos sujuu melko kivuttomasti. Testiryhmä pyrkii vielä testeillään varmistamaan, että kaikki on kunnossa, kun IRMAn kakkosvaihe otetaan käyttöön.
Syksyn aikana laadimme IRMAn kakkosvaiheen käyttöohjeita julkaistaviksi netissä. Ohjeisiin kannattaa tutustua, kun ne julkaistaan, niin moni asia sujuu varmasti helpommin.

Näyttää siltä, että IRMAn kanssa on tulossa kiireinen syksy, mutta uskon, että aherrus kannattaa ja saamme lopulta käyttöömme hyvän systeemin kaikkien käyttöön.

Ja nyt suunta kohti Ranskan MM-kisoja kannustamaan suomalaiset menestykseen!

Petteri Palmi
Petteri Palmi
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail