Huippuliigan finaaliin jännittävässä pistetilanteessa

Huippuliigan finaaliin lähdetään jännittävästä pistetilanteesta. Molemmissa sarjoissa usealla urheilijalla on yhä mahdollisuus kokonaiskilpailun voittoon. Naisten kokonaiskilpailun kärjessä ennen finaalia ovat Merja Rantanen, Anni-Maija Fincke ja Venla Niemi. Kaikki kolme ovat Ranskan MM-kisakävijöitä ja on mielenkiintoista nähdä heidän kilpailukuntonsa kotimaassa.

Miesten kilpailussa kärkitiloja pitävät hallussaan Olli-Markus Taivainen, Olli-Pekka Koistinen sekä Petteri Muukkonen. Jännityksellä odotamme pystyykö kokenut Petteri Muukkonen haastamaan nuoret MM-kisakävijät Taivaisen ja Koistisen voittokamppailussa.

Kilpailu juostaan lauantaina 27.8.2011 Espoon Suunnan järjestämänä Inkoossa. Kilpailun kulkua voit seurata järjestäjien kisasivuilta tai illalla television välityksellä.

TV lähetys TV2:lla ja Yle Areenassa (la 27.8.2011 klo 17:45-18:48)