Euromeeting starttaa tänään

Nuorten lupaavien suunnistajien Euromeeting alkaa tänään maanantaina 4.7. Kuhmossa. Aloitusmatkana Kainuun Rastiviikon yhteydessä järjestettävässä kilpailussa on sprintti. Kilpailu jatkuu tiistaina 5.7. pitkällä matkalla ja torstaina 7.7. keskimatkalla. Perjantaina 8.7. Euromeetingin viimeisenä päivänä sijoituksista taistellaan takaa-ajokilpailussa.

Kuhmon Havukkavaarassa käytävään Euromeetingiin osallistuu Suomesta 12 hengen joukkue. Aaro Asikainen ja Oskari Liukkonen joutuivat jättämään kilpailut väliin loukkaantumisten takia ja heidät korvaa Johannes Pohjala ja Kalle Liukkonen. Myös Sofia Haajanen jättää ensimmäisen päivän sprintin väliin flunssan takia.

Suomen Euromeeting joukkue:

Naiset: Sofia Haajanen SK Pohjantähti, Aino Leskinen Lynx, Marjo Niittynen Koovee, Maija Sianoja MS Parma, Marika Teini Rasti-Lukko, Heini Wennman SK Pohjantähti.

Miehet: Leo Laakkonen Tampereen Pyrintö, Kalle Liukkonen Delta, Jere Pajunen Kalevan Rasti, Johannes Pohjala, Hiisirasti, Fredric Portin Paimion Rasti, Olli-Markus Taivainen Pellon Ponsi.

Lisätietoja Euromeetingistä

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail