Fincke ja Muukkonen SM-sprintin voittoon

SM-sprintissä Kaarinassa mestareiksi itsensä suunnistivat Anni-Maija Fincke ajalla 13.58 ja Petteri Muukkonen ajalla 14.00. SM-mestaruuden lisäksi samassa kilpailussa käytiin Huippuliigan toinen osakilpailu.

– Lähes virheetön suoritus, mutta pientä reissuväsymystä oli. Vähän tahmeasti kulki ja yksi viiden sekunnin virhe tuli, Fincke kertoi.

Fincke johti kisaa suvereenisti heti toiselta väliaikapisteeltä lähtien jättäen toiseksi tulleen Merja Rantasen lopulta yhdeksän sekunnin päähän itsestään. Kolmanneksi naisten kisassa suunnisti Venla Niemi, jääden voitokkaasta seuratoveristaan puoli minuuttia.

Miesten kisassa Petteri Muukkonen johti kisaa myös toiselta väliaikapisteeltä alkaen. SM-hopeaa nappasi Olli-Markus Taivainen jääden Muukkosesta kuusi sekuntia. Pronssille suunnisti Olli-Pekka Koistinen, ollen vain sekunnin Taivaista hitaampi.

– Hyvin meni, ei tullut juurikaan virheitä. Alussa oli vauhdikasta korttelia ja lopussa tarkkoja rinnerasteja, Muukkonen sanoi.

Tulokset, SM-sprintti, Huippuliigan toinen osakilpailu, Kaarina

Miehet: 1) Petteri Muukkonen Vehkalahden Veikot 14.00, 2) Olli-Markus Taivainen Pellon Ponsi 14.06, 3) Olli-Pekka Koistinen Delta 14.07, 4) Vesa Taanila Ikaalisten Nouseva Voima 14.08, 5) Aaro Asikainen Kalevan Rasti 14.13, 6) Tuomas Tervo Rajamäen Rykmentti 14.17.

Naiset: 1) Anni-Maija Fincke Tampereen Pyrintö 13.58, 2) Merja Rantanen Koovee 14.07, 3)  Venla Niemi Tampereen Pyrintö 14.29, 4) Inga Dambe Paimion Rasti 14.34, 5) Katri Lindeqvist Paimion Rasti 14.53, 6) Mari Väänänen Kalevan Rasti 15.10, 6) Outi Ojanen Kangasala SK 15.10.

Kisajärjestäjien sivut

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail