Your Move kerää suunnistajia eri puolilta Suomea

Suunnistuksen SPORT-leiri 27.-29.5. houkuttelee 13-19-vuotiaita nuoria eri puolilta Suomea Helsinkiin. Leirillä pääsee hiomaan erityisesti sprinttisuunnistustaitoja osaavien valmentajien opastuksella.

Suunnistusliiton nuorten tiimi on ollut tiiviisti mukana suunnittelemassa viikonlopun leiriä. Nuoret haluavat, että leiri suunnitellaan juuri nuoria kiinnostavaksi.

Nuorten tiimin mielestä tärkeitä asioita leirin toteutuksessa ovat:
–    Leirivalmentajat ovat lajin huipulta.
–    Ohjelmassa on laadukkaita harjoituksia ja monipuolisesti muuta kivaa ohjelmaa ja tekemistä.
–    Leirijärjestäjinä on vapaaehtoisia nuoria.
–    Viikonlopun Suurtapahtuman ohjelmatarjontaa odotamme kaikki 🙂

–    Tervetuloa koko Suomen suunnistavat nuoret! Tästä tulee jotain, mitä ei ole ennen koettu ja tämä muistetaan pitkään, tuumaavat Nuorten tiimin jäsenet.

Leirille voi ilmoittautua esimerkiksi muutaman kaverin kanssa tai seuran kautta ryhmänä. TÄRKEÄÄ ON ILMOITTAUTUA 3.4. mennessä.

– Tämä on aivan mahtava tilaisuus nuorille, hehkuttaa Turun Suunnistajien Lotta Haavisto, joka kokoaa TuS:n porukan ilmoittautumiset.
– Leiriltä jokainen saa jotakin ja tarjolla on hyviä harjoituksia, joiden taitotason voi valita. Kun olen kertonut nuorille ohjelmasta, he huomaavat, että tuonnehan on aivan pakko päästä mukaan. Lähden itsekin innolla mukaan leirille, kertoo Lotta Haavisto.
– Ihan parasta on se, että kaikki suunnistajat majoittuvat samalle koululle; näkee vanhoja tuttuja muista seuroista ja saa uusia kavereita. Ohjelmassa erityisesti Suomenlinnan sprintti kuulostaa kiinostavalta, täydentää Haavisto.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail