Suunnistus Oy hakee tuhat lajin markkinointihenkilöä

Suunnistus Oy on perinteikäs ja täysin kotimainen yritys. Tänä vuonna vietämme 75v. toimintavuottamme. Jäsenistöä on yli 60 000 ja satunnaisia harrastajia iltatöissä ( iltarasteilla) vielä saman verran lisää. Kaikkiaan suunnistamassa käy suomalaisia vuodessa n. 500 000 eli toimintamme on laajalla ja vakaalla pohjalla. Kiinnostamme kohderyhmää vauvasta vaariin. Olemme kehittyvä ja kiinnostava laji ja 10 suurimman lajin joukossa kotimaassa. Kuluvana vuonna olemme erityisen hyvin esillä myös TV:ssä.

Hakemamme markkinointihenkilö

Haussa on aidon lajirakkauden omaavia henkilöitä markkinoimaan lajia pääasiassa niille jotka eivät vielä ymmärrä lajin hienouksia. Markkinointihenkilöiksi sopivat kaikki ikään, sukupuoleen ja taitotasoon riippumatta. Tärkeintä on olla aidosti ylpeä omasta lajistaan ja saada myös muita ymmärtämään tämä. Markkinointitoimenpiteiksi hyväksytään kaikki ne toimenpiteet jotka teette hyvin aluekonttorinne alueella  ja jotka näkyvät positiivisina toimenpiteinä  lajia sivusta seuraaville.

Markkinointihenkilön toimenkuvaan liittyy kertoa lähipiirilleen, työkavereilleen ja kaveriporukoilleen suunnistuksesta. Vähimmäisvaatimuksena on mainita  lajin sopivuus terveysliikunnaksi, luonnossa liikkumisen mukavaksi muodoksi, kuntoa kohottavaksi älyliikunnaksi , elämyksiä antavaksi tapahtumiin osallistumiseksi,  kasvavaksi trendilajiksi ja jopa parhaimmillaan huippu-urheiluksi.

Lisäksi toivomme markkinointihenkilöltä halua osallistua aluekonttorin toimintaan ja antavan siellä oman panoksensa toimintaan ja uusiin ajatuksiin. Asiakaslähtöisyys on markkinointihenkilön tärkeä ominaisuus ja kyky asettua asiakkaan joskus jopa vähäiselle lajin tietotasolle.  Uusille asiakkaille toivomme järjestettävän aluekonttorin alueella  kursseja ja kouluja joissa heidät perehdytetään suunnistamisen saloihin. Kaikille kun nämä asiat eivät vielä ole selvillä.

Tarjoamme

Mahdollisuuden olla mukana kasvattamassa suunnistuksesta vieläkin suurempaa ja kiinnostavampaa lajia.  Pääkonttori tukee toimintaasi kaikin mahdollisin keinoin, annamme sinulle mm. koulutusta, materiaaleja ja valmiita toimintamalleja jotka auttavat sinua tavoitteen saavuttamisessa.  Tarjoamme runsaasti tekemisen iloa ja hyvin tehtynä myös konkreettisia tuloksia.

Päätöksen markkinointihenkilöksi ryhtymisestä tekee peilikuvasi .  Työn voit toivottavasti aloittaa välittömästi .
Lisätietoa saat osoitteesta www.suunnistusliitto.fi

Suunnistus Oy
Markku Haverinen
Markkinointipäällikkö