Mc-sekaviestin voitto Norjaan

Sekaviestin voitto Norjaan
Norjan kaksikko Marte Reenaas ja Lars Moholdt ottivat makean voiton Bulgarian maailmancupkiertueen päätöskisassa. Sprintin sekaviestinä käydyssä kisassa Norjan parivaljakko oli 1.20 Ruotsin ykkösparia nopeampi. Suomen ykköspari Staffan Tunis ja Anni Honkimaa sijoittuivat kuudenneksi ja kakkospari Pernilla Tunis Teemu Köngäs yhdeksänneksi. Sekaviestissä jaetut maailmancupin pisteet lasketaan erillisen sprintti-maailmancupin pisteisiin.

Bulgariasta hiihtosuunnistajat jatkavat Romaniaan, jossa käydään ensi viikon aikana maailmancupia ja EM-kisat.

Hiihtosuunnistuksen maailmancup, Bulgaria
Sprinttiviestin alustavat tulokset
1) NOR 1 (Marte Reenaas, Lars Moholdt) 1.03.32, 2) SWE 1 (Josefine Engström, Erik Rost) 1.04.52, 3) NOR 2 (Barbro Kvaale, Hans Jörgen Kvaale), 6) FIN 1 (Staffan Tunis, Anni Honkimaa) 1.07.34, 9) FIN 2 (Pernilla Tunis, Teemu Köngäs).