Hiihtosuunnistuksen nuorten arvokilpailujoukkueet 2010

Suomen joukkueet nuorten MM- ja alle 17-vuotiaiden EM-kilpailut, Romania, 8.–15.2.2010

MM-kisat
Pojat (6): Lauri Linnainmaa Kyrös-Rasti, Tero Linnainmaa Kyrös-Rasti, Taneli Pantsar Pellon Ponsi, Tommi Reponen Paimion Rasti, Peter Sundelin IF Femman, Antti Vainio MS Parma. Vara 1: Eero-Matti Vainio MS Parma, vara 2: Kotro/Nenonen SK-Vuoksi.

Tytöt (6): Eeva-Liisa Hakala Kortesjärven Järvi-Veikot, Mira Kaskinen Ulvilan Ura, Milka Leppäsalmi Haapamäen Urheilijat, Sonja Mörsky Haapamäen Urheilijat, Anna Närhi Jämsän Retki-Veikot, Kaisa Lylynperä Koovee, Vara 2: Vilmalotta Silvonen SK Vuoksi.
** Marjut Turunen jää pois, Kaisa Lylynperä nousee varasijalta joukkueeseen.

Alle 17-vuotiaiden EM-kisat
Pojat: Tuomas Kotro SK Vuoksi, Lauri Nenonen SK Vuoksi
Tytöt: Vilmalotta Silvonen SK Vuoksi

Varahenkilöistä Vainio ja Lylynperä tulevat kyseeseen, mikäli niihin on tarvetta ennen kisoja. Nuorten EM-kisan osanottajat varalla, mikäli kisaviikon aikana tarvetta korvata urheilijoita sprintissä tai viestissä.