Liikunta-, Kulttuuri- tai Virikeseteli kelpaa maksuksi isossa osassa kuntosuunnistustapahtumia

Erilaiset työnantajan kustantamat maksusetelit ovat yleistyneet kuntosuunnistustapahtumien maksuvälineenä. Monissa tapahtumissa jopa 20% maksuista tapahtuu seteleillä. Yleisimpiä näistä ovat Smartum Oy:n Liikunta- ja Kulttuurisetelit sekä Luottokunnan Virikeseteli. Lisäksi muutama seura on sopineet Tyky-Kuntoseteleiden vastaanottamisesta. Yli puolet kuntosuunnistustapahtumien järjestäjistä hyväksyy osallistumismaksuksi ainakin jonkun setelityypin. Seteleiden vastaanottamisesta sopineiden seurojen tiedot löytyvät ainakin Smartumin ja Virikesetelin verkkosivuilta.

Smartumin maksuseteleiden tilityksen yhteydessä seuralta veloitettava palvelupalkkio on 1.7.2009 alkaen 4%. Virikeseteleissä palvelupalkkio on 2,95%.
Jatkossa markkinoille on tulossa myös SLU:n ja EventBrokers Oy:n yhteistyönä toteutettu Sporttipassi, jossa maksu tapahtuu tapahtumapaikalla kätevästi matkapuhelimella .