Jukkola ja Rantala jättävät pitkän matkan finaalin väliin

Heli Jukkola ja Maria Rantala jättävät EM-pitkän matkan finaalin väliin. Alkuviikosta flunssasta kärsinyt Jukkola päätti jättää pitkän matkan finaalin väliin ja keskittyä muihin loppuviikon matkoihin. Myös Rantala koki paremmaksi jättää finaalin väliin.

– En koe, että kuntoni on vielä tarpeeksi hyvä. En ole paljoa juossut pitkiä matkoja ja siksi keskityn keskimatkaan ja viestiin. Eilinen karsinta antoi kuitenkin tuntumaa kilpailemiseen ja tutustutti maastoon, Rantala kertoo.

Suunnistuksen pitkän matkan Euroopan mestaruus ratkotaan tänään keskiviikkona Latvian Ventspilsissä.

Suomalaisista mukana ovat naisissa Merja Rantanen, Karoliina Sundberg ja Bodil Holmström ja miehissä Jani Lakanen, Pasi Ikonen, Mats Haldin, Jörgen Wickholm, Topi Anjala, Tuomas Tervo ja Jonne Lehto. Jani Lakanen puolustaa kahden vuoden takaista pitkän matkan Euroopan mestaruutta.

Ensimmäiset lähdöt ovat klo 15.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail