Toimitusehdot


Vanhat digilehden toimitusehdot 2019

Tilaus

Tilaus koskee Suunnistaja-lehteä, jota Suomen Suunnistusliitto ry julkaisee. Lehti ilmestyy yhdeksän kertaa vuodessa (2019). Suunnistaja-lehti on tilattavissa verkkokaupassamme (kauppa.suunnistaja.fi) ja printtilehti myös nettisivujemme tilauslomakkeella. Lehden tilaus astuu voimaan seuraavasta mahdollisesta numerosta ja digilehti on heti luettavissa onnistuneen maksuprosessin jälkeen. Seuraavan printtilehden saat käsiteltyämme tilauksen.

Digilehti: Maksaminen

Asiakas on velvollinen maksamaan tilauksensa tilauksen yhteydessä valitsemallaan maksutavalla. Maksujenvälittäjänä toimii Stripe Payments Europe Limited (“Stripe Payments Europe”). Digilehden palveluntarjoaja on Triobo (triobo.com). Digilehti on luettavissa onnistuneen maksuprosessin jälkeen. Maksun yhteydessä tilaus liitetään olemassa olevaan lukualueen käyttäjätunnukseen tai uuteen luotavaan tunnukseen. Lukualueen käyttäjätunnus luodaan sähköpostin avulla.

Digilehti: Lukeminen

Asiakas voi liittää tilauksensa olemassa olevaan lukualueen käyttäjätunnukseen tai luoda uuden käyttäjätunnuksen. Kirjauduttuaan lukualueelle nettiosoitteessa https://www.suunnistaja.fi tai lukusovelluksissa, käyttäjä voi lukea tilaamaansa sisällöt. Nettiselaimella käytettävä aineisto vaatii verkkoyhteyden, Android ja iOs-sovelluksissa suurin osa sisällöistä on off-line -sisältöjä, jotka vaativat verkkoyhteyden vain ensimmäisellä latauskerralla.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail