Ulkomaalaiset sarjoissa H21, D21

Sarjoihin H21 ja D21 osallistuvat vakituisesti Suomessa asuvat ulkomaalaiset.

SM-kilpailujen osanotto-oikeus henkilökohtaisissa sarjoissa H21 ja D21

Lajisääntöjen mukaisesti henkilökohtaisten SM-kilpailujen sarjoihin H21 ja D21 saa osallistua suomalainen tai ulkomaalainen IOF:n jäsenliiton alaista seuraa edustava suunnistaja. Ulkomaista seuraa edustavan suunnistajan ei tarvitse lunastaa suomalaista lisenssiä.

Viralliseen SM-kilpailun tulosluetteloon ja palkinnoille otetaan kuitenkin mukaan vain suunnistajat, jotka ovat Suomen kansalaisia ja jotka edustavat IOF:n jäsenliiton seuraa tai sellaiset ulkomaalaiset henkilöt, jotka ovat asuneet vakituisesti Suomessa (kotikunta Suomessa) vähintään kilpailun kalenterivuoden alusta alkaen ja jotka edustavat Suomen Suunnistusliiton jäsenseuraa. Heillä tulee olla lunastettuna suomalainen lisenssi ilmoittautumishetkellä.

Jotta kilpailujärjestäjä tietää ketkä ilmoittautuneista ovat asuneet vakituisesti Suomessa vähintään kilpailun kalenterivuoden alusta alkaen ja edustavat liiton jäsenseuraa ja otetaan näin ollen mukaan viralliseen SM-kilpailun tulosluetteloon ja palkinnoille, tulee menetellä seuraavasti:

  • Henkilön, joka aikoo edustaa suomalaista suunnistusseuraa SM-kilpailussa ja joka on asunut vakituisesti Suomessa (kotikunta Suomessa) vähintään 1.1.2019 alkaen, tulee hankkia maistraatista todistus vakituisesta asuinpaikastaan (virkatodistus) ja toimittaa todistus Suunnistusliittoon kilpailupäällikkö Petteri Palmille viimeistään kuukautta (1 kk) ennen SM-kilpailua.
  • Todistus tarvitsee toimittaa vain kerran vuonna 2019, vähintään kuukautta (1 kk) ennen ensimmäistä SM-kilpailua johon aikoo osallistua.
  • Todistus on toimitettavana vuoden 2019 osalta uudelleen vaikka sen olisi toimittanut vuonna 2018, koska vakituinen asuinpaikka on voinut muuttua.

Maistraatin sivuilla on tietoa tietoa kotikunnasta ja virkatodistuksen hankkimisesta.

Todistus tulee toimittaa postitse osoitteeseen:

Suomen Suunnistusliitto
Petteri Palmi
Valimotie 10
00380 HELSINKI

tai skannattuna sähköpostitse osoitteeseen petteri.palmi(a)suunnistusliitto.fi

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail