Mapperi

Mapperi on Suomen Suunnistusliiton yhteistyökumppanin Granon verkkokauppa, jonka kautta seura voi helposti tilata laadukkaat tulostekartat kilpailuun, harjoituksiin ja kuntosuunnistustapahtumiin. Kartat voi halutessaan tilata omalta tietokoneeltaan kotiovelle. Kartat voi myös noutaa Granon toimipisteistä, joita on useilla paikkakunnilla. Tilauksen käsittelyaika on yksi (1) työpäivä. Kaikki ennen kello 10.00 tulleet tilaukset käsitellään saman päivän aikana. Tilauksen käsittelyn jälkeen karttojen tulostamiseen varataan kaksi (2) työpäivää. Tilauksen käsittelyn ja tulostamisen jälkeen kuljetusaika on normaalisti 1 – 2 työpäivää.  Kotiin tilattuna täytyy siis varautua vähintään viikon toimitusaikaan. Tilauksen saapumisilmoitus lähetetään tekstiviestillä. Halutessasi voit myös noutaa tilauksen Granon toimipisteistä yhdeksältä eri paikkakunnalta.

Karttatiedostot lähetetään verkkokaupan kautta tulostettaviksi painokelpoisina pdf-tiedostoina. Kukin rata (= yksi tiedosto) tilausmäärineen muodostaa verkkokaupan tilauksessa yhden tilausrivin. Täten esimerkiksi 30 karttaa yhtä rataa maksaa samassa tilauksessa eri yksikköhinnan kuin 130 karttaa toista rataa. Isompi karttamäärä rataa pienentää tulosteen yksikköhintaa. Tarkat tiedot karttaerän hinnasta selviävät kun olet kirjautunut palveluun ja valmistellut tilauksesi. Kartat voi maksaa laskulla tai niitä toimipisteestä noudettaessa. Mapperin etusivulla on laskuri, josta näet suuntaa-antavat tiedot karttaerän hinnasta, mutta lopullinen hinta jää usein tätä halvemmaksi. Kaikki Granon hinnat sisältävät alv:n.

Granon toimipisteet, mistä voit noutaa kartat, löytyvät seuraavilta yhdeksältä paikkakunnalta:  Espoo, Joensuu, Jyväskylä, Kouvola, Kuopio, Lappeenranta, Mikkeli, Tampere ja Varkaus.

Keväällä ja kesällä 2015 osassa GRANO:n tulostamia karttoja on kääntöpuolella Kuntosuunnistajan vakuutuksen mainos. Tästä ei aiheudu lisäkuluja seuroille.

http://www.mapperi.fi/fi/product/kartta
Tilaa suunnistuskartat Mapperista
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail