6.3. ja 20.3. | Ratamestarikoulu, etä (Teams)

Ratamestarikoulussa annetaan valmiudet toimia kansallisen tai alueen mestaruuskilpailun ratamestarina tai valvojana sekä arvokilpailun rtm-ryhmän jäsenenä.

Aika
Ratamestarikoulu järjestetään kahtena keskiviikkoiltana 6.3. ja 20.3.2024 klo 18–21. Koulutusiltojen välissä osallistujan tulee tehdä kotitehtävä, joka annetaan ensimmäisessä koulutusillassa. Kotitehtävän palauttaminen on edellytys ratamestarikoulun suorittamiselle.

Paikka
Etäosallistuminen Teams-sovelluksella. Osallistujille lähetetään kutsu ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Kouluttajat
Eero-Antti Lonka, Timo Saarinen ja Eemeli Suominen

Osanottajat
Ratamestarikoulu on tarkoitettu henkilöille, joilla on jo kokemusta ratamestaritehtävistä ja mahdollisesti seuraratamestarikurssi suoritettuna ja ketkä haluavat 2. luokan ratamestaripätevyyden sekä 2. luokan ratamestaripätevyyden uusijoille.

Ohjelma
Ohjelma koostuu luennoista ja keskusteluista. Koulun suorittamisen edellytyksenä on, että osallistuja palauttaa kotitehtävän, joka annetaan ensimmäisessä koulutusillassa. Kotitehtävän suorittamiseen osallistujalla tulee olla käytössään OCAD-, Condes- tai Purple Pen-ohjelma.

Kurssimateriaali
Koulutusmaksuun sisältyy kouluttajien esittämä koulutusmateriaali.

Muut koulutukseen liittyvät aineistot:
SSL:n ratamestarikirja
IOF:n Rastinmääritteiden ohjeistus 2024
SSL:n lajisäännöt

Maksut
Osanottomaksu 20 €. Osanottomaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautuminen
Ratamestarikouluun otetaan enintään 40 osanottajaa. Ilmoittautuminen Suomisportin kautta viimeistään sunnuntaina 3.3.2024.

Tervetuloa!