13.12. | OCAD-ohjelman perusteet (Teams)

OCAD-ohjelman perusteet -koulutus

Koulutuksen sisältö on sama kuin 11.1.2022, 5.5.2022 ja 13.12.2022 järjestetyissä koulutuksissa.

Koulutuksessa perehdytään OCAD-ohjelman piirto- ja muokkaustyökaluihin ja yleisimpiin toimintoihin. Kurssi soveltuu vasta-alkajille ja on hyvää kertausta jo kokemusta omaaville käyttäjille.

Koulutus on maksuton.

Paikka:

Koulutus toteutetaan Teams-yhteydellä.

Ajankohta:

Keskiviikko 13.12.2023 klo 18.00 – 20.30.

Tarvittavat välineet:

-Muistiinpanovälineet ja tietokone, jossa internet-yhteys.

-Koulutus on luentotyyppinen ja osallistujan odotetaan seuraavan luentoa ja opastusta sekä tekevän muistiinpanoja. Asioita käydään läpi havainnollistamalla miten asiat tehdään OCADilla. Osallistujan on hyvä kurssin jälkeen kerrata kurssilla esiin tulleita OCADin toimintoja. Kurssin sisältö perustuu uusimpaan OCADin versioon, jonka Trial-version voi ladata osoitteesta https://www.ocad.com/en/trial/ ja valitaan versioksi (edition) Orienteering. (Huomioitavaa, että trialversiota voi käyttää maksutta 14 päivää lataamisesta ja version voi ladata vain kerran tietylle tietokoneelle.) Koulutuksessa opetettavat työkalut ja toiminnot löytyvät pääasiassa myös ohjelman aiemmista versioista.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen 13.12.2023 klo 12:00 mennessä Suomisportin kautta.

Koulutuksen Teams-linkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Paikkoja on sadalle ensiksi ilmoittautuneelle. Ilmoittautuneille lähetetään tarvittaessa lisäinformaatiota ja materiaalia sähköpostitse ennen kurssia. Koulutus tallennetaan ja ilmoittautuneille lähetetään linkki tallenteeseen koulutuksen jälkeen.

Kouluttajat ja lisätietoja:

SSL:n karttakouluttajat Eero-Antti Lonka, eero-antti.lonka(at)suunnistusliitto.fi ja Pasi Jokelainen, pasi.jokelainen(at)mapline.fi