12.1. | OCAD-peruskurssi

Kurssipaikka: Tupurin Hiihtomaja (sali), osoite Hiihtomajantie 11, 24100 Salo

Ajankohta: La 12.1.2019 klo. 9.00 – 16.00. Kokoontuminen Hiihtomajan salissa klo 8.45.

Kurssin ohjelma: – Suunnistuskartan valmistuksen vaiheet, kuvausohjeet ja symbolit – OCAD-kartanpiirto-ohjelman perusteet ja käytännön harjoituksia. – OCAD-rataohjelman perusteet ja käytännön harjoituksia – OCAD ja GPS

Kurssille tarvittavat välineet: Oma kannettava tietokone, jossa OCAD, hyvä käteen sopiva hiiri ja muistiinpanovälineet sekä omat eväät ja ruokailuvälineet. Majalla on keittiö sekä tarjolla kahvia, teetä ja mehua. Kurssin opetus perustuu OCAD 2018-versioon, mutta kurssilla voi myös käyttää ohjelman aiempia versioita 10, 11 ja 12. (Jos ei omista ohjelmaa, ohjelman trialversion voi käydä lataamassa OCAD:n kotisivuilta ennen kurssia, https://www.ocad.com/en/trial/. Kannattaa huomioida, että trialversiota voi käyttää maksutta 3 viikkoa lataamisesta ja version voi ladata vain kerran tietylle tietokoneelle.)

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen 8.1.2019 mennessä osoitteella janneuolevi(at)gmail.com. Kurssille mahtuu 30 osallistujaa. Kurssin järjestämiseksi tarvitaan kuitenkin vähintään 10 osallistujaa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuneille lähetetään tarvittaessa lisäinformaatiota ja materiaalia sähköpostitse ennen kurssia.

Kurssimaksu: Kurssi on maksuton.

Kouluttaja: SSL:n karttakouluttaja Eero-Antti Lonka

Lisätietoja: Lisätietoja Uolevi Nurmi janneuolevi(at)gmail.com tai 040 7387281

Järjestäjät: Salon Vilpas ja Suomen Suunnistusliitto

TERVETULOA!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail