5.1. | Ratamestarikoulu

Satakunnan Suunnistus ry järjestää suunnistuksen ratamestarikoulun lauantaina 5.1.2019 klo 09 – 17 Porissa Karhuhallin kokoustila 1:ssä. Koulutuksessa noudatetaan Suomen Suunnistusliiton ratamestarikoulun uudistettua oppisisältöä ottaen huomioon ilmoittautuneiden tiedossa oleva ratamestarikokemus.

Tilaisuus on tarkoitettu erityisesti I- ja  II-luokan ratamestaripätevyyden uusijoille (vanhat ratamestarit). Mukaan otetaan myös kokeneita seuraratamestareita, jotka hallitsevat ratamestarityön perusteet, mm. aiemmin 2. lkan rtm-oikeuden omanneet ratamestarit, jotka tauon jälkeen ovat palaamassa ”kenttätöihin”.

Ratamestarikoulun oppisisältöön kuuluu etätehtävä, joka lähetetään ilmoittautuneille ennen kurssin alkua ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitettavaan sähköpostiosoitteeseen.

Koulutukseen ilmoittautuminen Raimo Hannukaiselle viimeistään 27.12.2018 kuluessa ensisijaisesti sähköpostilla osoitteella raimo.hannukainen(at)sppnet.fi, toissijaisesti postitse osoitteella Rannankatu 10, 38840 Niinisalo tai puhelimitse, n:o 044 5787 693. Myös postitse toimitettavien ilmoittautumisten tulee olla perillä viimeistään 27.12.2018 mennessä.

Ilmoittautumiseen tulee liittää seuratieto ja lisenssinumero, voimassa oleva tai vanhentunut ratamestariluokka sekä yhteystiedot (osoite, puhelinnumero, sähköpostisoite). Sähköpostiosoite on välttämätön etätehtävän postittamista varten.

Ennakkovalmistautuminen: Tutustuminen SSL:n sivuilta kilpailun järjestämistä ja ratamestaritoimintaa koskeviin osiin osoitteessa www.suunnistusliitto.fi à KILPAILU à ratamestaritoiminta.

Ratamestarikoulun oppisisältöön voi tutustua ennakkoon osoitteessa https://www.suunnistusliitto.fi/kilpailu/koulutus/ratamestarikoulu/

Lajisäännöt löytyvät liiton sivuilta osoitteesta

www.suunnistusliitto.fi à KILPAILU à säännöt ja ohjeet àlajisäännöt (lajisäännöt 2018, voimassa 7.11.2018 alkaen toistaiseksi. Lajisäännöt löytyvät myös suoraan osoitteesta https://www.suunnistusliitto.fi/system/wp-content/uploads/2018/11/Lajisaannot_20181107.pdf. Kurssille ilmoittautuneiden tulee tutustua ennakolta erityisesti lajisääntöjen lukuihin 7 – 12 ja 17, 19 – 20 sekä liitteisiin B ja D.

Toisena tutustuttavana kokonaisuutena ovat rastimääritteiden laadintaohjeet, ohje on liitetiedostona. Ohje löytyy liiton sivuilta osoitteesta www.suunnistusliitto.fi à materiaalit à lataa tiedostoja à kilpailu à rastimääritteet (Rastinmääritteet 2018) tai suoraan osoitteesta https://www.suunnistusliitto.fi/system/wp-content/uploads/2018/06/Rastinmaaritteet-2018.pdf

Kurssille osallistuvien tulee ottaa mukaan Ratamestarikirjan viimeisin painos.  Kirjan voi tarvittaessa tilata Suunnistusliitosta.

Kurssimaksu 20 euroa/henkilö, jolla katetaan tilaisuuden järjestämisestä aiheutuvat kulut. Osanottomaksu tulee suorittaa ennen kurssia (mieluummin tammikuun puolella) Satakunnan suunnistus ry:n tilille n:o FI47 1129 3000 1021 43 NDEAFIHH, tosite maksetusta osanottomaksusta mukaan kurssille.

Liikunnallista talviaikaa ja valmistautumista tulevaan suunnistuskauteen, tervetuloa koulutukseen!

Satakunnan Suunnistus ry