29.4. | OCAD-ohjelman perusteet

Koulutuksen sisältö on sama kuin 14.4. järjestettävässä / järjestetyssä koulutuksessa.

Koulutuksessa perehdytään OCAD-ohjelman piirto- ja muokkaustyökaluihin ja yleisimpiin toimintoihin. Kurssi soveltuu vasta-alkajille ja on hyvää kertausta jo kokemusta omaaville käyttäjille.

 Paikka:

Koulutus toteutetaan Teams-yhteydellä.

Ajankohta:

Torstai 29.4.2021 klo 18.00 – 21.00.

Tarvittavat välineet:

-Muistiinpanovälineet ja tietokone, jossa internet-yhteys.

-Koulutus on luentotyyppinen ja osallistujan odotetaan seuraavan luentoa ja opastusta sekä tekevän muistiinpanoja. Asioita käydään läpi havainnollistamalla miten asiat tehdään OCADilla. Osallistujan on hyvä kurssin jälkeen kerrata kurssilla esiin tulleita OCADin toimintoja. Kurssin sisältö perustuu uusimpaan OCADin versioon, jonka Trial version voi ladata osoitteesta https://www.ocad.com/en/trial/ ja valitaan versioksi (edition) Orienteering. (Huomioitavaa, että trialversiota voi käyttää maksutta 14 päivää lataamisesta ja version voi ladata vain kerran tietylle tietokoneelle.) Koulutuksessa opetettavat työkalut ja toiminnot löytyvät pääasiassa myös ohjelman aiemmista versioista.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen viimeistään 27.4.2021 Suomisportin kautta, ilmoittautumislinkki.

Koulutuksen Teams-linkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse koulutuspäivää edeltävänä päivänä. Kurssin järjestämiseksi tarvitaan vähintään 10 osallistujaa. Ilmoittautuneille lähetetään tarvittaessa lisäinformaatiota ja materiaalia sähköpostitse ennen kurssia.

 Kouluttajat ja lisätietoja:

SSL:n karttakouluttajat Eero-Antti Lonka, eero-antti.lonka(at)karttahemmot.fi ja Pasi Jokelainen, pasi.jokelainen(at)mapline.fi

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail