28.2. | OCAD-ratojen piirtämisen jatkokurssi (Teams)

OCAD | Ratojen piirtämisen jatkokurssi

Koulutuksen sisältö on sama kuin 1.3.2022 järjestetyssä koulutuksessa.

Kurssilla perehdytään OCADin ratasuunnitteluvalikon toimintoihin käytännön esimerkein. Opetellaan lisäämään sarjat, viitoitus, pakollinen ylitys ja kartanvaihto. Käydään läpi kuinka radat viimeistellään tulostukseen jne. Lisäksi toteutetaan erilaisia taitoharjoitusmuotoja. Kurssi soveltuu jo kokemusta omaaville käyttäjille.

Paikka:

Koulutus toteutetaan Teams-yhteydellä.

Ajankohta:

Tiistai 28.2.2023 klo 18:00-20:30

Tarvittavat välineet:

-Muistiinpanovälineet ja tietokone, jossa internet-yhteys.

-Koulutus on luentotyyppinen ja osallistujan odotetaan seuraavan luentoa ja opastusta sekä tekevän muistiinpanoja. Asioita käydään läpi havainnollistaen miten asiat tehdään OCADilla. Osallistujan on hyvä kurssin jälkeen kerrata kurssilla esiin tulleita OCADin toimintoja. Kurssin sisältö perustuu uusimpaan OCADin versioon, jonka Trial version voi ladata osoitteesta https://www.ocad.com/en/trial/. Versioksi (edition) suositellaan valittavaksi Orienteering. (Huomioitavaa, että trialversiota voi käyttää maksutta 14 päivää lataamisesta ja version voi ladata vain kerran tietylle tietokoneelle.) Koulutuksessa opetettavat työkalut ja toiminnot löytyvät pääasiassa myös ohjelman aiemmista versioista.

Hinta:

Osallistumismaksu 20 €, maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Suomisportissa.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen 27.2.2023 mennessä Suomisportin kautta.

Koulutuksen Teams-linkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse koulutuspäivänä. Kurssin järjestämiseksi tarvitaan vähintään 10 osallistujaa ja paikkoja on sadalle ensiksi ilmoittautuneelle. Ilmoittautuneille lähetetään tarvittaessa lisäinformaatiota ja materiaalia sähköpostitse ennen kurssia.

Kouluttajat ja lisätietoja:

SSL:n karttakouluttajat Eero-Antti Lonka, eero-antti.lonka(at)suunnistusliitto.fi ja Pasi Jokelainen, pasi.jokelainen(at)mapline.fi