23.-24.11. | Nuorten seuravalmennus suunnistusseurassa osa 2, Paimio

Tämä on kolmas ja samalla viimeinen lähijakso Paimiossa tammikuussa  2019 käynnistynyttä koulutuskokonaisuutta, jossa on mahdollista suorittaa sekä Nuori Suunta ohjaajakoulutus että tason 1 valmentajakoulutus, nuorten seuravalmennus suunnistusseurassa.

Voit myös suorittaa pelkän tason 1 valmentajakoulutuksen osallistumalla koulutuksen lähijaksoille 2 ja 3 ennakko- ja välitehtävineen.

Koulutuksen lähijaksojen ajankohdat:

Lähijakso 1: 26. – 27.1.2019
Nuori Suunta ohjaajakoulutus, osa 1.

Lähijakso 2: 9. – 10.3.2019
Tason 1 valmentajakoulutus osa 1 (+ ohjaajakoulutus).

Lähijakso 3: 23. – 24.11.2019
Tason 1 valmentajakoulutus osa 2 (+ ohjaajakoulutus), ilmoittautuminen aukeaa syksyllä 2019.

Lähijaksojen välissä on välitehtäviä. Suorittaaksesi sekä ohjaaja- että tason 1 valmentajakoulutuksen tulee sinun osallistua kaikille kolmelle lähijaksolle välitehtävineen.

Pelkän tason 1 valmentajakoulutuksen suorittajat osallistuvat lähijaksoille 2 ja 3 ennakko- ja välitehtävineen.

Pelkän ohjaajakoulutuksen suorittaminen ei tässä koulutuskokonaisuudessa ole mahdollista muuta kuin suorittamalla koko koulutuskokonaisuuden yhdessä tason 1 valmentajakoulutuksen kanssa.

Koulutuksien kuvaukset ja sisällöt

Nuori Suunta -ohjaajakoulutus on suunnattu seuroissa alle 12-vuotiaiden ohjaajina toimiville henkilöille. Koulutus sopii hyvin myös aloitteleville ohjaajille.  Lue tarkemmat koulutuksen sisällöt.

Tason 1 valmentajakoulutuksen kohderyhmä on seuran 11–17-vuotiaiden nuorten ryhmien valmentajat. Lue tarkemmin koulutuksen sisällöstä ja tavoitteista sekä ennakkotehtävistä.

Alla olevat tiedot koskevat kolmatta lähijaksoa 23.-24.11.2019
Koulutuspaikka

Paimio, koulutuspaikka tarkentuu myöhemmin.

Koulutuspaikasta ja mahdollisesti kartoista syntyvät kustannukset tms. olosuhdekulut jaetaan osallistujien tai osallistujaseurojen kesken.

Koulutuksen alustava aikataulu

Lauantai klo 10:00–18:00
Sunnuntai klo 10:00–17:00

Tarkempi aikataulu kerrotaan koulutuksen kutsussa, jonka ilmoittautuneet saavat sähköpostitse noin kaksi viikkoa ennen koulutusta.

Koulutuksessa on käytännön harjoitus sekä lauantaina että sunnuntaina. Todennäköisesti lauantaina saliharjoitus ja sunnuntaina suunnistusharjoitus sääolosuhteet huomioiden. Osallistujaseurojen nuoret (n. 11–17 v) ovat tervetulleita kumpaankin käytännön harjoitukseen.

Ruokailut

Kahvi- ja ruokailujärjestelyt tarkentuvat lähempänä koulutusta.

Kouluttaja
Maritta Nurmi

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail