17.1. | Suunnistuskartan ulkoasun laatiminen OCADilla (Teams)

Suunnistuskartan ulkoasun laatiminen OCADilla

Koulutuksessa perehdytään kartan ulkoasun laatimiseen OCAD-ohjelmalla.  Käydään läpi eri toteutusvaihtoehtoja käytännön esimerkein.

Paikka:

Koulutus toteutetaan Teams-yhteydellä.

Ajankohta:

Tiistai 17.1.2023 klo 18.00 – 19.30.

Tarvittavat välineet:

-Muistiinpanovälineet ja tietokone, jossa internet-yhteys.

-Koulutus on luentotyyppinen ja osallistujan odotetaan seuraavan luentoa ja opastusta sekä tekevän muistiinpanoja. Asioita käydään läpi havainnollistaen miten asiat tehdään OCADilla. Osallistujan on hyvä kurssin jälkeen kerrata kurssilla esiin tulleita OCADin toimintoja ja tehdä ulkoasuja omiin tarpeisiinsa. Kurssin sisältö perustuu uusimpaan OCADin versioon, jonka Trial version voi ladata osoitteesta https://www.ocad.com/en/trial/ ja valitaan versioksi (edition) Orienteering. (Huomioitavaa, että trialversiota voi käyttää maksutta 14 päivää lataamisesta ja version voi ladata vain kerran tietylle tietokoneelle.) Koulutuksessa opetettavat työkalut ja toiminnot löytyvät pääasiassa myös ohjelman aiemmista versioista.

Hinta:

Osallistumismaksu 10 €, maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Suomisportissa.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen 16.1.2023 mennessä Suomisportin kautta.

Koulutuksen Teams-linkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse koulutuspäivänä. Paikkoja on sadalle ensiksi ilmoittautuneelle. Ilmoittautuneille lähetetään tarvittaessa lisäinformaatiota ja materiaalia sähköpostitse ennen kurssia.

Kouluttajat ja lisätietoja:

SSL:n karttakouluttajat Eero-Antti Lonka, eero-antti.lonka(at)suunnistusliitto.fi ja Pasi Jokelainen, pasi.jokelainen(at)mapline.fi