14.3. | Ratamestarikoulutus 2. luokan ratamestaripätevyyden uusintaan (Teams)

Aika
Tiistai 14.3.2023 klo 18:00 – 21:00

Paikka
Etäosallistuminen Teams-sovelluksella. Osallistujille lähetetään kutsu ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Kouluttajat
Pasi Jokelainen, Eero-Antti Lonka ja Timo Saarinen

Osanottajat
Koulutus on tarkoitettu 2. luokan ratamestareille, jotka haluavat uusia ratamestaripätevyytensä. Osallistujilla tulee olla suoritettuna aiemmin ratamestarikoulu sekä Irmassa merkittynä 2. luokan pätevyys, joka on joko voimassa tai viimeisen parin vuoden sisällä vanhentunut.

Ohjelma
Ohjelma koostuu luennoista ja keskusteluista. Osallistumisen edellytyksenä on, että osallistuja on palauttanut annetun ennakkotehtävän viimeistään sunnuntaina 12.3.2023. Ennakkotehtävän suorittamiseen osallistujalla tulee olla käytössään OCAD-, Condes- tai Purple Pen-ohjelma.

Kurssimateriaali
Koulutusmaksuun sisältyy kouluttajien esittämä koulutusmateriaali.
Uusi ratamestarikirja on luettavissa osoitteessa https://sslkoulutus.fi/ratamestarikirja/. Rastinmääritteet ja Lajisäännöt on ladattavissa liiton sivuilta (https://www.suunnistusliitto.fi/system/wp-content/uploads/2019/03/Rastinmaaritteet-2018.pdf ja https://www.suunnistusliitto.fi/kilpailu/saannot-ja-ohjeet/lajisaannot/ ).

Pakollinen ennakkotehtävä
Osallistujien tulee tehdä pakollinen ennakkotehtävä, joka on ladattavissa kutsun lopusta.
Ennakkotehtävä on palautettava viimeistään sunnuntaina 12.3.2023. Ennakkotehtävän suorittamiseen osallistujalla tulee olla käytössään OCAD-, Condes- tai Purple Pen-ohjelma.
Ennakkotehtävä palautetaan .ocd-, .wcd- tai .ppen-muodossa osoitteeseen eero-antti.lonka@suunnistusliitto.fi.

Maksut
Osanottomaksu 20 €. Osanottomaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautumalla sitoutuu tekemään pakollisen ennakkotehtävän, joka on edellytys osallistumiselle.

Ilmoittautuminen
Koulutukseen otetaan enintään 30 osanottajaa. Ilmoittautuminen Suomisportin kautta viimeistään tiistaina 7.3.2022.

Ennakkotehtävän ladattavat tiedostot:
Ennakkotehtävä
Kartta OCAD 2020-muodossa
Kartta OCAD11-muodossa