14.2. | OCAD-ratojen piirtämisen perusteet (Teams)

OCAD | Ratojen piirtämisen perusteet

Koulutuksen sisältö on sama kuin 25.1.2022 ja 12.5.2022 järjestetyissä koulutuksissa.

Kurssilla perehdytään OCAD:n rataohjelman perusteisiin käytännön esimerkein. Opetellaan kuinka piirretään iltarastien tai taitoharjoitusten radat. Kurssi soveltuu vasta-alkajille ja on hyvää kertausta jo kokemusta omaaville käyttäjille.

Koulutus on maksuton.

Paikka:

Koulutus toteutetaan Teams-yhteydellä.

Ajankohta:

Tiistai 14.2.2023 klo 18:00-20:30

Tarvittavat välineet:

-Muistiinpanovälineet ja tietokone, jossa internet-yhteys.

-Koulutus on luentotyyppinen ja osallistujan odotetaan seuraavan luentoa ja opastusta sekä tekevän muistiinpanoja. Asioita käydään läpi havainnollistamalla miten asiat tehdään OCADilla. Osallistujan on hyvä kurssin jälkeen kerrata kurssilla esiin tulleita OCADin toimintoja. Kurssin sisältö perustuu uusimpaan OCADin versioon, jonka Trial-version voi ladata osoitteesta https://www.ocad.com/en/trial/. Versioksi (edition) suositellaan valittavaksi Orienteering. (Huomioitavaa, että trialversiota voi käyttää maksutta 14 päivää lataamisesta ja version voi ladata vain kerran tietylle tietokoneelle.) Koulutuksessa opetettavat työkalut ja toiminnot löytyvät pääasiassa myös ohjelman aiemmista versioista.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen 13.2.2023 mennessä Suomisportin kautta.

Koulutuksen Teams-linkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse koulutuspäivänä. Kurssin järjestämiseksi tarvitaan vähintään 10 osallistujaa ja paikkoja on sadalle ensiksi ilmoittautuneelle. Ilmoittautuneille lähetetään tarvittaessa lisäinformaatiota ja materiaalia sähköpostitse ennen kurssia.

Kouluttajat ja lisätietoja:

SSL:n karttakouluttajat Eero-Antti Lonka, eero-antti.lonka(at)suunnistusliitto.fi ja Pasi Jokelainen, pasi.jokelainen(at)mapline.fi