10.-11.2. | Ratamestariseminaari, etä (Teams)

Aika
10.–11.2.2023

Paikka
Etäosallistuminen Teams-sovelluksella. Osallistujille lähetetään kutsu ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Kouluttajat
Pasi Jokelainen, Eero-Antti Lonka ja Timo Saarinen

Osanottajat
Seminaari on tarkoitettu lähiaikojen arvokilpailujen ratamestareille, I lk uusijoille ja II lk ratamestareille, jotka pyrkivät korottamaan luokkaa.

Ohjelma
Ohjelma koostuu luennoista ja keskusteluista. Osallistumisen edellytyksenä on, että osallistuja on palauttanut annetun ennakkotehtävän viimeistään torstaina 9.2.2023. Ennakkotehtävän suorittamiseen osallistujalla tulee olla käytössään OCAD-, Condes- tai Purple Pen-ohjelma.
Seminaari pidetään perjantaina 10.2. klo 18–20 ja lauantaina 11.2. klo 9–noin 16. Tarkempi ohjelma lähetetään ilmoittautuneille myöhemmin.

Kurssimateriaali
Koulutusmaksuun sisältyy kouluttajien esittämä koulutusmateriaali.
Uusi ratamestarikirja on luettavissa osoitteessa https://sslkoulutus.fi/ratamestarikirja/. Rastinmääritteet ja lajisäännöt on ladattavissa liiton sivuilta (https://www.suunnistusliitto.fi/system/wp-content/uploads/2019/03/Rastinmaaritteet-2018.pdf ja https://www.suunnistusliitto.fi/kilpailu/saannot-ja-ohjeet/lajisaannot/ ).

Pakollinen ennakkotehtävä
Osallistujien tulee tehdä pakollinen ennakkotehtävä, joka on ladattavissa kutsun lopusta.
Ennakkotehtävä on palautettava viimeistään torstaina 9.2.2023. Ennakkotehtävän suorittamiseen osallistujalla tulee olla käytössään OCAD-, Condes- tai Purple Pen-ohjelma.
Ennakkotehtävä palautetaan .ocd-, .wcd- tai .ppen-muodossa osoitteeseen eero-antti.lonka@suunnistusliitto.fi.

Maksut
Osanottomaksu 60 €. Osanottomaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautumalla sitoutuu tekemään pakollisen ennakkotehtävän, joka on edellytys osallistumiselle.

Ilmoittautuminen
Seminaariin otetaan enintään 30 osanottajaa. Ilmoittautuminen Suomisportin kautta viimeistään sunnuntaina 5.2.2023.

Ennakkotehtävän ladattavat tiedostot:
Ennakkotehtävä
Kartta OCAD 2020-muodossa
Kartta OCAD 11-muodossa

Tervetuloa!