Pajulahdessa käynnistyy leiritys toisen asteen opiskelijoille

Liikuntakeskus Pajulahti aloittaa syksyllä 2024 toisen asteen leiritykset lukiossa tai ammatillisessa oppilaitoksessa ensimmäistä tai toista vuotta opiskeleville urheilijoille. Syksyllä 2024 ensimmäistä kertaa toteutettavat toisen asteen leiritykset ovat jatkumoa valtakunnalliselle yläkoululeiritykselle, joka on osa Olympiakomitean urheiluakatemiaohjelmaa.

Leiritys on tarkoitettu lukiossa tai ammatillisessa oppilaitoksessa ensimmäistä ja toista vuotta opiskeleville tavoitteellisille urheilijoille. Toisen asteen leiritys tarjoaa nuorille urheilijoille mahdollisuuden tehostaa harjoittelua ja kasvaa kokonaisvaltaisena urheilijana. Leirin tavoitteena on edistää urheilijan uraa tärkeässä kehitysvaiheessa kaksoisuran periaatteita noudattaen.

Leirityksen valmennuksesta vastaa Aleksi Anttolainen.

Ks. Toisen asteen leirityksen esite

Lisätiedot:
Sara Alanen
Valmennuskeskuksen kehityspäällikkö
sara.alanen@pajulahti.com
p. 044 7755 365