Leimaus-leirin järjestäjähaku vuosille 2023 ja 2024

Suomen Suunnistusliitto hakee kesällä 2023 ja 2024 järjestettäville Leimaus-leireille järjestäjiä.

Leimaus on 8 – 18 -vuotiaiden suunnistusleiri, jonka kesto on 3 vrk (ma-to). Leirille osallistuu vuosittain yhteensä noin 1 500 osallistujaa sekä huoltajaa. Leimaus -leirin ohjelma koostuu eritasoisista suunnistusharjoituksista ja monipuolisesta osallistujien ikäryhmälle sopivasta oheisohjelmasta. Leirin suunnittelussa ja järjestelyssä tulee olla mukana järjestävän tahon nuoria, jolloin heille tarjoutuu mahdollisuus saada kokemusta tapahtumien järjestelyistä.

Hakemuksen tulee sisältää pääkohdat seuraaviin leirin järjestämiseen liittyviin tehtäviin:

–    organisaatio
–    majoitusvaihtoehdot
–    ruokailut
–    peseytyminen ja saniteettihuolto
–    maastot ja kartat suunnistusharjoituksille
–    oheisohjelmien suunnitelma
–    kuljetukset leiripaikalle ja mahdolliset kuljetukset suunnistusharjoituksiin
–    arvio hinnasta / leiriläinen ja seuraohjaaja

Lisäksi hakemuksessa on mainittava mahdollinen toive tai rajoite, haetaanko leiriä  vuodelle 2023 vai 2024.

Leimaus -leiri on järjestetty vuodesta 1995 lähtien. Viimeisimmät ja tulevat leiripaikat:

2018    Kisakallion urheiluopisto
2019    Imatran kylpylä
2020    Vuokatin urheiluopisto
2021    Kuopio
2022    Tampere

Leimaus-leirit

Vapaamuotoiset hakemukset liitteineen tulee toimittaa 30.4.2020 mennessä osoitteella Suomen Suunnistusliitto, Timo Saarinen, Valimotie 10, 00380 Helsinki tai sähköpostilla timo.saarinen (a) suunnistusliitto.fi.

Vuosien 2023 ja 2024 leirijärjestäjiksi valittujen tahojen edustajien tulee sitoutua osallistumaan vähintäänkin vuoden 2022 leirille Tampereelle kesäkuussa.

Lisätietoja SSL/Timo Saarinen, p. 040 519 8699, timo.saarinen (a) suunnistusliitto.fi