Suomalaisen huippusuunnistuksen strategia 2016-2020

Päivitetty 8.2.2018

< Valmennusjärjestelmäkuvauksen pääsivu

Huippusuunnistajat sekä heidän tavoitteitaan tukeva toimijoiden verkosto oivaltavat menestyksen ja kehittymisen kannalta oleellisen kaikissa lajimuodoissa. Huippusuunnistajien ammattimainen ja kokonaisvaltainen valmentautuminen sekä huippujen yksilöllisesti rakennettu, optimaalinen valmennusympäristö johtavat onnistumisiin oikealla hetkellä. Suunnistuksen valmennusjärjestelmä houkuttelee mukaan lahjakkaita nuoria, joiden kehittymistä ja menestystavoitteita kyetään eri tahojen toimesta tukemaan urheilu-uran edetessä.

Suunnistuksen slogan: Suunnistus – oivalluksia ja onnistumisia!

Huippusuunnistuksen missio: Suunnistuksen valmennusjärjestelmä tuottaa menestyviä, vastuullisia ja arvostettuja huippusuunnistajia sekä ammattitaitoisia valmentajia kaikissa lajimuodoissa.

Huippusuunnistuksen arvot: Huippusuunnistusvalmennus on yksilölähtöistä, kokonaisvaltaista, vastuullista ja eettisesti kestävällä pohjalla.

Suomalainen huippusuunnistus on menestyvää

Suomi on pysyvästi 3 parhaan maan joukossa kaikissa lajeissa. Huipulle tähtäävä urheilija ymmärtää ja toteuttaa lajin vaatimukset joka päivä vuoden ympäri. Huipulle tähtäävät seurat ymmärtävät ja toteuttavat lajin edellytykset vaativaa toimintaa.

Suomalainen huippusuunnistus on houkuttelevaa

Huippusuunnistus on mielekäs valinta. Se on innostava, haastava, palkitseva ja arvostettu uravaihtoehto lahjakkaille ja motivoituneille nuorille. Suunnistusvalmentajana toimiminen on houkuttelevaa ja arvostettua. Valmentaja-, ohjaaja- ja ratamestarikoulutuksemme on laadukasta ja kannustaa uusia toimijoita lajin pariin. Maajoukkue- ja urheiluakatemiavalmennus on innostavaa, rikastavaa ja osaamista kehittävää.

Suomalainen huippusuunnistus on näkyvää

Huippusuunnistus näkyy mediassa. Lajiformaatteja kehitetään osittain TV-näkyvyyden lisäämiseksi ja sen jatkuvuuden varmistamiseksi. Huippusuunnistajat ja -valmentajat ovat tunnettuja ja esiintymistaitoisia huippu-urheilijaprofiileja. Huippusuunnistuksen valmennus-, kilpailu- ja koulutustoiminnasta viestiminen on avointa ja se tavoittaa tehokkaasti kohderyhmänsä.

Suomalainen huippusuunnistus on arvostettua

Suomalaiset arvostavat huippusuunnistusta ja huippusuunnistajia. Suosio ja arvostus heijastuvat julkisen sektorin tukena, yritysten markkinointipanostuksina sekä median ja yleisön kiinnostuksena. Huippusuunnistus ja suunnistusvalmennus ovat lajin parissa toimivien keskuudessa arvostettuja. Olemme suunnistusmaailman aktiivisia ja johtavia osaajia valitsemillamme osaamisalueilla.

< Valmennusjärjestelmäkuvauksen pääsivu


 

Linkit:

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail