Nuori Suunta -ohjaajatapaaminen 7.-8.2.2015

Päiv. 21.11.2014

Ohjaajatapaaminen 2015

Avoin valtakunnallinen XVII ohjaajatapaaminen järjestetään Savonlinnassa, Tanhuvaaran urheiluopistolla la 7. – su 8.2.2015. Ohjaajatapaaminen on tarkoitettu kaikille lasten ja nuorten ohjaamisesta kiinnostuneille.

Päivien aikana etsitään eväitä, millä suunnistajan reppu tulisi lapsuusvaiheen polulla täyttää. Lapsuusvaiheen polun tärkeitä teemoja ovat: innostus, monipuolisuus, hyvä harjoitettavuus ja urheilullinen elämäntapa. Alustajana mm. Sami Piisilä Etelä-Savon urheiluakatemiasta. 

Aiheen käsittely koostuu luennoista, keskusteluista, seuraesimerkeistä ja käytännön harjoituksista. Tapaamisessa tutustut muiden seurojen toimintaan ja ohjaajiin ja pääset virkistäytymään opiston SportSpassa.

Aikaisempien vuosien tapaan samanaikaisesti ohjaajatapaamisen kanssa Nuorten tiimi järjestää nuorille  Nuorten leirin 6.-8.2.

Ohjaajatapaamisen alustava hinta la – su ajalta on 130 euroa. Hinta sisältää hotellitason majoituksen täysihoidolla, ohjelman ja materiaalin. Opistolla on mahdollisuus majoittua perjantaista sunnuntaihin, jolloin alustava hinta on 180 euroa.

Tarvittaessa järjestämme yhteiskyytejä Savonlinnasta Tanhuvaaraan ja takaisin. Lisätietoja ilmoittautumislomakkeella.

Ilmoittautumiset 23.1.2015 mennessä. Ilmoittautumislomake

Tiedustelut SSL / anneli.miettinen(a)suunnistusliitto.fi, 040 719 0893

Aikaisempien vuosien ohjaajatapaamisen esityksiä