Ilmoittaudu ohjaajakoulutukseen

Tällä sivulla näkyvät Nuori Suunta -ohjaajakoulutukset, jotka ovat avoimia kaikille koulutuksesta kiinnostuneille ohjaajille ja ohjaajaksi aikoville. Koulutukset syntyvät seurojen tilauksesta. Katso lisää Nuori Suunta -ohjaajakoulutuksista.

Nuori Suunta -ohjaajakoulutuksen hinta on  85 euroa/viikonloppu/osallistuja tai 65 euroa/viikonloppu/osallistuja, jos osallistuja on koulutusjärjestelyt hoitavasta seurasta.  Tilavuokrat, ruokailut ym. olosuhteet eivät sisälly tähän hintaan. Hinta sisältää opetuksen ja materiaalin, lukuun ottamatta Suunnistusseuran huipputreenit -harjoituskorttipakettia. Katso tarkemmin koulutuksen kuvauksesta. Osallistuminen ja harjoituskorttipaketti maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen tapahtuu keväästä 2020 alkaen Suomisport-järjestelmässä.

Nuori Suunta -ojaajakoulutus, alle 12-vuotiaiden ohjaajille
Osa 1

30.10.-1.11. Orimattila
14.-15.11. Rauma

Osa 2

Ei toistaiseksi uusia koulutuksia tiedossa.

Ohjaajakoulutukset täydentyvät tähän kalenteriin sitä mukaa kun seurat tekevät tilauksia koulutuksista. Tee tilaus seuraasi.

Palautetta osallistujilta

Hyviä asioita koulutuksessa olivat

  • Kouluttajan tieto-taito ja käytännön harjoitukset.
  • Kouluttajalla oli loistava pedagoginen osaaminen. Hän osasi vetää koulutuksen monipuolisilla menetelmillä ja huomioi hyvin nuoret ja aikuiset osallistujina. Hänellä oli myös hyvä tietämys urheilusta ja suunnistuksesta.
  • Sain uusia vinkkejä suunnistusharjoitusten ohjaamiseen ja ratojen suunnitteluun. Sain opetusta miten toimia hyvänä ohjaajana.
  • Keskusteluiden mukana tulleet uudet ideat
  • Tosi hyvä kouluttaja! Asiantuntija!
  • Koulutuksessa oli hyvä henki. Suunnistusratojen suunnittelu, toteutus ja palaute niistä olivat antoisia.
  • Vertaistuki eli hyvää keskustelua.
Valmentajakoulutuksen taso 1

Valmentajakoulutuksen tason 1 Nuorten seuravalmennus suunnistusseurassa kohderyhmä on seuran 11–17-vuotiaiden ryhmien valmentajat.

Lasten ja nuorten ratojen laatiminen -koulutus

Lasten ja nuorten ratojen laatiminen -koulutuksessa käsitellään eri ikäryhmien suunnistusratoja, lapsen kehittymistä ja kilpailun järjestämisestä sekä muita huomioitavia asioita osallistujien näkökulmasta. Useat alueet järjestävät tämän koulutuksen kevättalvella. Koulutuslinkistä näet sovitut koulutukset.

Tervetuloa ohjaajaksi -koulutus

Tervetuloa ohjaajaksi -koulutus on oiva koulutus ensimmäiseksi tutustumiseksi ohjaamisen maailmaan. Tervetuloa ohjaajaksi -koulutuksen voi suorittaa verkkokoulutuksena tai osallistumalla liikunnan aluejärjestöjen koulutuksiin.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail