Tapaturman sattuessa

Tältä sivulta löydät vakuutuksen toimintaohjeet tapaturman sattuessa ja saat myös tulostettua tarvittavat lomakkeet ja ohjeet. Lisäksi voit lähettää tapaturmailmoituksen vaivattomasti suoraan netin kautta.

Pohjolan Sporttiturva

Suunnistajan lisenssivakuutus on Sporttiturva. Pohjola on hoitolaitoskumppaneidensa kanssa luonut valtakunnallisen palveluverkoston, jossa asiakkaamme saavat kumppaneiltamme laadukkaan, nopean ja asiantuntevan palvelun tapaturmien ja sairauksien hoidossa. Kumppanit ovat sitoutuneet nopeaan prosessiin vaativissakin toimenpiteissä.

Miten hakeudun hoitoon

Tapaturman sattuessa tai sairauden ilmentyessä hakeudu hoitoon Pohjolan hoitolaitoskumppaneille tai kiireellistä hoitoa vaativissa tapauksissa terveyskeskukseen tai sairaalan ensiapupoliklinikalle. Pohjola antaa kumppaneillemme maksusitoumuksia kalliisiin toimenpiteisiin, esimerkiksi leikkauksiin ja magneettikuvauksiin.

Turman sattuessa Sporttiturvan asiakkailla on käytettävissä valtakunnallisen kumppaniverkoston hoitolaitosten lisäksi Helsingissä sijaitseva Omasairaala, joka hoitaa tuki- ja liikuntaelinten vammoja urheiluun keskittyvien ortopedien johdolla. Omasairaalan sairaalaverkosto laajenee, kun kesällä 2016 avataan Omasairaala myös Tampereelle.

Mitä Sporttiturva kattaa

Urheiluseurasi kautta otettu Pohjolan Sporttiturva kattaa lajisi kilpailuissa, harjoituksissa tai pelimatkoilla sattuneet tapaturmat. Lue vakuutuksen kattavuus Sporttiturvan tuoteselosteesta.

Korvausraja

Syntynyt vamma korvataan 15.000 € /vamma, edellyttäen että siitä on tehty vahinkoilmoitus ja sen takia on hakeuduttu ajoissa lääkärin hoitoon. A-, N- ja D1-lisenssien omavastuu on 100 €, D2-lisensseissä ei ole omavastuuosuutta.

Tutustu Sporttiturvan vakuutusehtoihin.

Vahinkoilmoitus

Vahinkoilmoitusta ei tarvita kirjallisesti, jos sen antaa puhelimitse. Tee vahinkoilmoitus jollain seuraavista tavoista:
– Soita Pohjolaan puh 03 03 03 03 (ark. 8-18). Kirjaa muistiin vammasi vahinkonumero.
Netti-ilmoituksella, verkkopankkitunnuksillasi
Tulosta vahinkoilmoitus, täytä se ja ota mukaan lääkärille.

Lisätietoja
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail